Nyheter

Tack vare ett medvetet och långsiktigt arbete med vår totala energiförbrukning har nu Dockterrassen gått från nivå ”D” till den högre nivån ”C”.  

Genom information till alla medlemmar samt justeringar och uppgraderingar av våra styrsystem för värme och varmvatten så klassas fastigheten nu i nivå ”C”.  Den officiella Energideklarationen gjordes den 1/6, 2023. Att ligga i klass ” C” kan innebära en fördel när man tecknar nya lån. Vissa banker och låneinstitut väger in vilken energiklassning Dockterrassen har när en medlem tecknar/förnyar sitt lån.

Mera detaljer om Energideklarationen finna på hemsidan under ”Föreningen / Energideklaration”

 

Onsdagen den 3 maj anordnades en mingelfest för föreningens medlemmar på vår innergård i samband med årsstämman. Årsstämman visade att ekonomin är fortsatt god i föreningen. Ett 60 tal medlemmar hade anmält sig till årsstämman och minglet och bjöds på snittar från Smörgåshörnan, grillad korv, öl och vin och minglade runt med trevliga grannar under kvällen.

Ett stort tack till alla som trotsade kylan i lördags att komma ner på innergården för att önska såväl nya som gamla grannar God Jul & Gott Nytt År.

Det kom ett 60-tal medlemmar till årets glöggmingel som lät sig väl smakas av glögg, lussekatter, pepparkakor och inte minst flera sorters grillad korv med tillbehör i det nyinköpta partytältet. Stämningen var hög, efter tre timmars mingel i nollgradigt väder var dags att gå hem och värma sig.

 

Valberedningen och styrelsen önskar

God Jul och ett Gott Nytt 2023